motocoasa

Metodele de infrumusetare ale gradinilor tind sa acapareze ochii tuturor oamenilor cu simt artistic dezvoltat

Dupa cum bine stim in fiecare sezon vegetatia incepe sa creasca, iar daca dorim sa avem o casa a carei gradini sa fie incercuita de flori cu o cromatica deosebita, trebuie sa luam atitudine si sa indepartam buruienile nedorite, sau diferitele structuri lemnoase care au crescut dezordonat pe langa acestea.

Insa, atunci cand vine vorba de acest demers, ustensilele cu folosinta manuala de cele mai multe ori nu ofera eficacitatea dorita, iar acest lucru cu siguranta ne da de gandit.

In cazul de fata trebuie sa luam calea magazinului pentru unelte casnice si sa optam spre achizitionarea unei motocositoare ieftine pentru gradina, care vine la pachet cu o serie de specificatii deloc de neglijat.

Lama de taiere va ajuta sa indepartati chiar si cele mai pretentioase si dure buruieni, dar nu in ultimul rand si unele structuri lemnoase ale unor arbusti ferm fixati in pamant.

De asemenea un astfel de model automatizat de motocoasa poate fi ideal si pentru suprafete ceva mai extinse decat cele standard,  venind la pachet cu anumite dotari tehnice de ultima generatie.

Cea mai buna motocoasa poate fi aliatul ideal pentru curatarea unor suprafete de pana la 5000 metri, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de un pamant pe care se poate planta orice, indiferent de dorintele si asteptarile pe care le urmariti.

Exista motocoase ieftine si bune care sa faca treaba in locul nostru, fara sa existe prea multa intrebuintare?

Daca in trecut majoritatea dispozitivelor manuale care se ocupau cu aceste sarcini ne dadeau deseori dureri de spate sau ne intrebuintau peste masura, acum o motocoasa propune de la sine si o flexibilitate foarte mare in folosire, impreuna cu anumite caracterstici care propun de altfel si un consum redus de combustibil dar si anumite filtre de racire care sa aduca in discutie functionarea sa pe timp indelungat.

Printre majoritatea modelelor propuse de specialisti  pentru gradinile noastre, se regasesc si branduri consacrate care promoveaza de altfel si utilaje agricole asa ca ne putem lasa pe maini bune pentru a face astfel de activitati gospodaresti de precizie.

Unul din cele mai cautate modele de motocoase ieftine si bune este de departe Ruris Bassi 998B, care vine la pachet cu o serie de argumente deloc de neglijat.

Dispune de un motor puternic de 6,5CP, iar cutia de viteze aduce in discutie 4 trepte, doua inainte si doua inapoi.

Lama cu un diametru de 97 cm poate taia orice tip de iarba indiferent de lungimea sau structura sa.  Consumul de combustibil este redus de doar 0,6l/h, ideal pentru orice gospodarie cand vine vorba de folosirea la foc automat.

Poza: homelite.com