Monotonia duce la dezechilibru – V

Rupe monotonia

Viata tinde sa devina monotona cand te simti prea confortabil cu o rutina. Deoarece rasa umana este o creatura a obisnuintei, este corect sa presupunem ca rutinele se dezvolta rapid si sunt greu de rupt. Acesta este motivul pentru care oamenii isi petrec majoritatea vietii adulte intr-un loc de munca precum contabilitatea si documentele tind sa dezvolte dementa in ultimii ani.

Monotonia poate fi, de asemenea, frustranta si poate deveni periculoasa pentru sanatatea mintala. Credem ca schimbarea lucrurilor este necesara pentru toata lumea, in special pentru cei care se lupta cu problemele. Odata ce iesi afara pentru distractie si iti sfidezi anxietatea sociala, iti dai seama de potentialul pe care il detii.

Ganduri finale

Cunoasteti cele mai bune practici pentru a va imbunatati sanatatea mintala? Este dieta potrivita? Hidratare corecta? Sau meditatie? Nu! Calea directa catre o mai buna sanatate mintala este iubirea de sine. Free-pass-ul tau te va ajuta sa obtii cea mai buna versiune a ta. Iubirea de sine este simbolul problemelor de sanatate, deoarece va ajuta sa va realizati valoarea. Odata ce stii cat de nepretuit esti cu adevarat, atunci nu exista nimic care sa te poata opri!