Blog personal - Mihai Grigorescu | Noi doi
15650
post-template-default,single,single-post,postid-15650,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
noi doi

Noi doi

Noi. Doi pantofi diferiti, impletiti cu sireturi. Diferenta dintre mine si tine nu e de un an. Intre noi, stau toti anii in care nu ne-am stiut. Tu. O blanita mladioasa. Eu. O infrigurata ce detesta asprul. Tu. Un ananas incovoiat. Eu, o nuca de cocos. Noi, o salata de fructe.

Noi doi. Niste barci nelacuite. Restul, o sampanie ce nu s-a spart pentru noroc. Impreuna, o firma luminoasa. Eu. Un portativ putin surd. Tu. O fraza neterminata. Noi, un vers de imn. Noi doi, o sarlota de capsuni. Tu, zahar vanilat. Eu, galbenus crud. Restul, o reteta la minut. Tu. O cravata fara nod. Eu, o agrafa argintata. Noi, nevoia de a ne intalni. Tu. O cometa cu chip. Eu, o gura-casca. Impreuna, un desen animat.

Tu, o caruta cu nestemate, eu un dovleac fermecat cu portia. Noi, personajele unei povesti. Tu, o departare, eu, un birjar flamand. Noi, o spirala firava. Tu, inspiratia mea. Eu, semnatura ta. Impreuna, o rulada. Noi doi. Tu, un desert.

Eu un cactus. Noi, nevoia de a ne usca meritandu-ne. Tu, un aeroplan. Eu, vazduhul ospitalier. Noi doi, o tesatura de iuta. Tu, palma de piersica. Eu, manusa ce o imbrac. Tu, strigatul antic. Eu, ajutorul din bocanc. Tu, o tinichea, eu uleiul ce te unge. Tu, jumatate. Eu, jumatate. Noi, un C.V. de-amor. Solicit angajare. Pe timp de dragoste, pe vreme de razboi. Semnat, intregul jumatatii mele!