Blog personal - Mihai Grigorescu | Nu ma pot desparti de gadget-uri
16261
post-template-default,single,single-post,postid-16261,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Gadget

Nu ma pot desparti de gadget-uri

Sunt un internaut înrăit, îmi place să mă ştiu conectat mereu la internet. Jocuri sau fel şi fel de alte programe. Da, nu sunt eu fan facebook sau alte chestii de acest gen, dar simt nevoia să fiu mereu conectat, spre exemplu, cu al meu blog. Nimic mai simplu. Chiar dacă sunt pe stradă, pot foarte uşor să mă conectez şi să verific tot ceea ce îmi doresc. Trăim în mileniul în care tehnologia a pus stăpânire pe viaţa noastră, ne-a invadat şi nu mai putem să stăm fără ea. Eu unul nu mă pot despărţi de ea pentru că dacă o fac am impresia că lipseşte o parte din mine, mă simt deconectat de la viaţa cotidiană. Ia, imaginează-ţi cum ar mai fi acum viaţa fără telefon mobil. Ei bine, exact acelaşi lucru se va întâmpla şi cu această tabletă.

Dimineata, în drum spre birou, mă simt foarte bine să ştiu că dacă bag mâna în buzunarul din interiorul gecii şi să scot tableta. Timpul, petrecut din punctul A în punctul B al oraşului, trece mult mai repede.. Nu mai stau să mă uit la toţi adormiţii şi mă joc rapid ceva. Eu ştiu? Jocuri gen, Rage of the Immortals, slots, maşini, lupte şi multe altele. Repet, tableta este foarte utilă în orice loc şi aproape orice ţi-ai dori să faci în acel moment pe internet.

Să nu mai vorbesc de faptul că dacă ai parte de un internet bun, mai degrabă preferi să intri pe tabletă şi să navighezi decât să mai stai şi să aprinzi laptop-ul sau pc-ul. Sincer să fiu, îmi place la nebunie. Cred că, achiziţionarea tabletei mele, a fost una dintre cele mai bune investiţii pe care le-am făcut în ultima perioadă. Lucrez rapid, scriu materiale, ascult muzică, citesc presa, aflu noutăţile, împărtăşesc poze cu prietenii şi multe altele. Tot ceea ce ai nevoie să faci pe internet se află acolo. În dreptunghiul mic de plastic. Dacă nu ai încă o tabletă, îţi recomand, cu căldură, să o faci de aici. Să nu mai spun că ai ocazia să găseşti una la oferte avantajoase.