servicii de curatenie oferite de We Clean

O decizie importanta – alegi o companie de curatenie sau o menajera pentru intretinerea casei tale?

Sase sfaturi pe care trebuie sa le iei in considerare cand iti cauti ajutor pentru ingrijirea casei.

Exista ceva mai linistitor decat mersul pe o podea imaculata, proaspat curatata dintr-o extrema in cealalta? Daca nu ai timp sa iti indeplinesti aceasta dorinta pe cont propriu, oferindu-ti rasfatul de a locui intr-o casa curata, atunci poti miza pe angajarea unui ajutor din exterior. Acest sprijin te poate ajuta sa transformi o casa murdara intr-un palat imaculat. Ca un pas normal, primul lucru pe care il vei face va fi sa iti expui cerintele pe un site de specialitate precum weclean.ro, asteptand raspunsuri care sa iti ofere un raport suficient de echilibrat intre calitate – servicii. Raspunsurile nu vor intarzia sa apara, insa vor veni si din partea menajerelor si din partea companiilor de curatenie. Tu pe care ar trebui sa le alegi?

Exista beneficii pentru fiecare optiune. Trebuie sa gasesti ceea ce functioneaza pentru tine, iar pentru a te ajuta iti oferim sase aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare.

Nevoi. Inainte de a angaja pe cineva, stabileste ce vrei sa fie facut in casa ta. Creeaza o lista cu lucrurile pe care le cureti in mod obisnuit, notand cat de des faci asta. Utilizeaza aceasta lista pentru a iti trasa nevoile. Apoi, asigura-te de faptul ca nevoile tale vor fi indeplinite indiferent de operatorul pe care il vei alege. Este menajera capabila sa iti ofere serviciul de spalare a geamurilor? Echipa de curatenie angajata o sa raspunda afirmativ necesitatilor tale care nu fac parte din grila de servicii? Gandeste-te, de exemplu, la rufele pe care nu ai timp sa le speli sau la vasele pe care obisnuiesti sa le lasi seara in chiuveta.

Bani. Cat de mult vei plati pentru serviciul de curatenie depinde de o multime de factori. Zona in care locuiesti, dimensiunea casei tale, cat de des vrei sa iti fie ingrijita proprietatea si cat de mult se murdareste aceasta in intervalul dintre doua curatenii succesive. Desi ar putea fi contra – intuitiv, am constatat faptul ca firmele de curatenie ofera adesea costuri mai mici pe termen lung decat menajera, spune Beth Alcazar, o gospodina care a testat ambele variante pentru o perioada lunga de timp. Dar, aceasta nu este o regula standard, experienta fiecarei persoane fiind una diferita.

Timp. Daca ai un program strict si ai nevoie de un seriviciu de curatenie rapid, atunci o companie ar putea fi mai eficienta pentru nevoile tale. Ideea este simpla: daca ai nevoie ca locuinta ta sa fie imaculata pana la sfarsitul zilei, atunci echipa de curatenie poate interveni in timp util.

Pregatire si experienta. Unele menajere sunt in aceasta afacere de ani de zile, insa unele abia acum isi incep activitatea. Daca nimeresti o persoana din a doua categorie, atunci nu te poti astepta ca ea sa cunoasca toate trucurile de curatenie. Cand lucrezi cu o companie, personalul este de obicei instruit si detine, indiferent de experienta, un nivel ridicat de eficienta si profesionalism.

Relatii. Preferi pe cineva cu care poti vorbi si alaturi de care poti dezvolta o relatie? Sau, pur si simplu, doresti pe cineva care sa isi faca treaba fara prea multe intrebari in afara subiectului? In functie de interactiunea pe care o doresti iti poti alege o menajera privata, alaturi de care ai sansa de a construi o relatie bazata pe comunicare si implicate sau iti poti pastra impartialitatea lucrand cu o companie.

Siguranta. Fie ca alegi ca lucrezi cu o agentie sau cu o menajera, siguranta ar trebui sa fie cel mai important aspect pentru ca vrei sa te simti confortabil cu privire la persoana care vine in casa ta in mod regulat. Cauta companiile licentiate, acreditate, care se bucura de multe recenzii pozitive din partea fostilor clienti. Daca alegi o menajera, intereseaza-te de la cel putin trei surse inainte de a o angaja.

In timp ce toata lumea iubeste un camin confortabil, curat si ordonat, nu toata lumea are aceleasi cerinte. Uita-te pe platforma We Clean dupa serviciile care se potrivesc cel mai bine nevoilor familiei tale si fa-ti temele inainte de a lua o decizie. Apoi, indiferent daca alegi o menajera sau o companie de curatenie, stai pe spate si relaxeaza-te in timp ce te bucuri de o casa curata!