Blog personal - Mihai Grigorescu | O noua retea sociala
16125
post-template-default,single,single-post,postid-16125,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Social

O noua retea sociala

Dragii mei, azi vreau sa sa va vorbesc despre un alt mod de economisire. Nu e vorba de aceea clasica si nu ma voi referi la bani, pentru ca, orice s-ar crede, nu inseamna ei totul pe lume.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa simtit ca ati da toti banii din portofel sau din contul bancar, numai sa va simtiti popular, sa aveti in jurul vostru oameni cu care sa stiti ca impartasiti aceleasi principii, acelasi mod de a vedea lumea?

Prietenia valoreaza mai mult decat orice averi, pentru ca iti ofera sentimentul ca esti apreciat nu pentru ceea ce pari, pentru masca pe ca o porti, ci pentru ceea ce reprezinti in realitate, ca om. Pe masura ce retelele de socializare castiga tot mai multi fani si succes, aducand gramezi de bani pentru initiatorii lor, devin din ce in ce mai comerciale, isi pierd esenta si scopul pentru care au fost create initila si devin numai masini de facut bani, de prezentat reclame.

Oamenii isi pierd individualitatea si se transforma in masti care rad sau plang, admira sau huiduiesc dupa cum o face marea masa si dupa cum li se pare ca se astepta de la ei. Unde evadam cand realitatea ne ofera numai singuratate si virtualul numai impersonalitate?

Asa cum refuzi sa privesti un film daca nu te atrage cu nimic dupa primul sfert de ora, asa cum schimbi canalul la televizor atunci cand se baga reclame, tot astfel poti schimba si reteaua de socializare, atunci cand cea pe care ai activat pana acum nu iti ofera decat like-uri de politete si superficialitate. De astazi ai alternativa. Poti veni, impreuna cu tot grupul tau de prieteni sa cunosti lume noua pe o retea de socializare proaspata.