Blog personal - Mihai Grigorescu | Organizeaza-ti baia in stilul propriu!
15561
post-template-default,single,single-post,postid-15561,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
mobilier la comanda bucuresti

Organizeaza-ti baia in stilul propriu!

Desigur, nimic nu poate sta in calea visurilor noastre. Insa, de cele mai multe ori, proiectia pe care o avem asupra unui spatiu poate fi usor descurajata de resursele financiare disponibile sau de articolele pe care le regasim la momentul respectiv pe piata. Ce-i drept, atunci cand vine vorba despre mobilarea propriei bai, lucrurile capata o cu totul alta amploare, baia fiind refugiul reprezentantelor publicului feminin, locul in care se rasfata cu bai aromatice, dusuri revigorante, dar si sesiuni indelungate de aromaterapie.

Exceptand detaliile ordin tehnic pe care trebuie sa le cunosti in momentul in care mergi la cumparaturi, precum dimensiunile incaperii, distributia usii si a ferestrelor sau amplasamentul caloriferului, trebuie sa stii ca ai la indemana o sumedenie de stiluri clasice ori minimaliste pentru mobila comanda din care poti alege, totul in functie de valenta care iti guverneaza personalitatea: clasicul ori modernul.

Mobila spatioasa poate deveni rapid o compozitie intru totul moderna intr-un spatiu amplu, insa si o povara pentru baile limitate din punctul de vedere al dimensiunilor. Asadar, daca iti doresti sa apelezi la stilul modern – minimalist, ai la indemana corpurile sanitare in culori neobisnuite, precum si corpurile avangardiste de mobilier. Intr-un decor abundent in nuante pastelate ori in duo-uri monocromatice, tu te vei simti in al noualea cer. Cei drept, pentru un plus de echilibru poti alege un contrast mai putin izbitor al placilor ceramice dispuse pe pereti, ori un degrade cromatic fluid intre mobilier si pardoseala.

Modernul ce poarta amprenta puternica a luxului este de departe stilul dupa care tanjesc majoritatea persoanelor. Acest stil ofera un plus de spatialitate si de volum, pentru decorarea baii fiind utilizate materiale foarte calitative. Un truc specific acestui trend este reprezentat de plasarea pe verticala a placilor de faianta. De asemenea, micile detalii amplasate pe pardoseala sau in imprejurimile cazii aduc un plus de eleganta spatiului.

Clasicul este definit de o serie de concepte, asa cum ar fi tratarea uniforma a peretilor, fara a se evidentia anumite profile din cadrul acestora. De asemenea, pozitionarea faiantei pe linie verticala este o trasatura subordonata acestui stil, asa cum ar fi si marirea vizuala a spatiului prin intermediul imprimeurilor florale distribuite in benzi continue.

Ultimul stil este clasicul de lux, de o eleganta aparte si un rafinament care cu dificultate poate fi ignorat. Astfel, imbinand ceramica in nuantele sale cele mai puternice, adaugand un tapet deosebit sau optand pentru mobilierul multifunctional se poate obtine un decor care cu adevarat se subordoneaza stilului clasic.