Pariaza inteligent

Multa lume ia predictiile oferite de profesionisti ca si cum ar fi ceva sfant, ceva care nu are cum sa nu iasa! Ei bine, hai sa spulberam mitul acesta sa si va spunem ca nu e chiar asa. Nici tipserii profesionisti nu au puteri magice cu care sa poata vedea ce se va intampla cu adevarat intr-un meci. Ce au ei in schimb este experienta si capacitatea de analiza cat mai buna a unui eveniment sportive, ceea ce ii ajuta sa prezica cu cat mai mare acuratete rezultatul cel mai posibil al unui meci.

Reusita lor se bazeaza, dincolo de experienta, si pe calculul pe termen lung. Adica castigul nu vine sigur daca joci biletul de… maine. Dar daca joci toata luna, s-ar putea sa te trezesti cu bani frumosi in cont. Bine, adevarul e ca poti fi norocos si sa castigi, chiar daca joci pentru prima si singura data influentat de biletul zilei predictionat de un tipser. Dar in acelasi timp poti sa nimeresti chiar ziua neagra sau ghinionista a acelui om si asta te-ar putea afecta (poate ai jucat toti banii pe meciul respectiv).

Cel mai important lucru de care ar trebui sa tii cont e faptul ca tu trebuie sa iei decizia finala, iar predictiile sau biletele peste care te uiti sa fie doar surse de inspiratie pentru tine. Cu alte cuvinte, ele trebuie doar sa te ajute pe termen lung sa iti formezi un sistem si o strategie de pariere. E bine sa fii influentat de parerea unui profesionist, dar asta nu te va ajuta la nesfarsit. Asadar, pariaza cu cap.