Blog personal - Mihai Grigorescu | Pasi mici spre un viitor sanatos
16306
post-template-default,single,single-post,postid-16306,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Pasi mici spre un viitor sanatos

Sigur că da, cui nu-i place să aibă un stil de viaţă sănătos? Ar putea fi câteva persoane din showbiz care preferă o ceafă de porc sau şaorma în schimbul unei salate sau o tură de jogging. Evident, cu toţii ne amintim cum arăta tânărul Mircea Badea, prin anii 2000. Acum, ajuns la o vârstă frumoasă, vedem cu toţii faptul că ţine la aspectul fizic şi are grijă de ceea ce mănâncă. Curios, de fel, am vrut să ştiu cum a reuşit să se schimbe atât de mult, în bine, în timp ce alţii pun burtă peste burtă, o dată cu trecerea anilor.

L-am întrebat, la telefon, unde putem realiza acest interviu. Fără să ezite, mi-a sugerat Hotelul NH Bucharest şi mi-a adăugat faptul că voi putea vedea cum se serveşte un breakfast AntiOx. Habar nu aveam de acest hotel până acum, aşa am intrat pe site-ul lor  şi m-am intersat puţin despre ce este vorba.