Blog personal - Mihai Grigorescu | Plimbare prin Stuttgart
16409
post-template-default,single,single-post,postid-16409,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
stuttgart

Plimbare prin Stuttgart

Daca iti doresti un City Break de neuitat pe timp de iarna, atunci ai putea lua directia Germaniei pentru a vizita un oras deosebit si anume Stuttgart. Sunt foarte multe avantaje pentru un City Break de iarna, printre care faptul ca hotelurile se intrec in reduceri in aceasta perioada, iar faptul ca vei vedea numerosi localnici pe strada, va fi diferit de perioada verii, in care de cele mai multe ori vezi doar turisti.

Atunci cand vizitezi un oras pe timp rece ai mai multe optiuni, atat indoor, chiar si outdoor. Trebuie sa ai in vedere orasele cunoscute pentru alte lucruri decat parcurile si gradinile lor, astfel incat nu iti vor degera mainile si picioarele vizitandu-le.

Cea mai rapida si ieftina varianta pentru a vizita Germania este cu avionul. Un bilet luat din timp este aproximativ 70 de euro dus-intors, doar cu bagaj de mana la Blue Air. In localitatile din apropierea Stuttgart-ului este posibilitatea alegerii trenului, acesta fiind un mijloc de transport destul de aglomerat, oamenii preferand de multe ori trenul in locul masinii. Una din principalele atractii din acest oras este muzeul Mercedes.

In acest muzeu vei vedea sute de masini expusa ce iti vor prezenta evolutia masinilor Mercedes de la primele masini, pana azi. Un alt muzeu foarte cunoscut, localizat chiar in centrul orasului este biblioteca. Nu te costa nimic sa intri si sa rasfoiesti cartile, iar daca iti doresti sa iei o pauza poti sa mergi la cafeneaua sau la restaurantul de la ultimul etaj al muzeului.

Piata Palatului, este un alt loc pe care ar trebui sa-l vizitezi, fiind un loc chiar prielnic de relaxare pentru locuitori. In aceasta zona sunt multi care se relaxeaza la soare pe timp de vara. Castelul Hohenzollern este situat pe varful unui deal, dar nu ar trebui ratat daca esti in zona.