Blog personal - Mihai Grigorescu | Plitele incorporabile, un plus de eleganta, rafinament si utilitate pentru bucatariile moderne
16004
post-template-default,single,single-post,postid-16004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
plita incorporabila buna la pret mic

Plitele incorporabile, un plus de eleganta, rafinament si utilitate pentru bucatariile moderne

In majoritatea caselor noastre, spatiul este atat de limitat incat nici nu mai stim cum sa ne orientam sau sa distribuim locul in functie de necesitati si accesari zilnice.

Acest lucru insa ar putea avea si avantajul sau, ce ar consta in inlocuirea si organizarea electrocasnicelor astfel incat acestea sa isi arate utilitatea si eficienta.

Clasicul aragaz de bucatarie de multe ori ocupa un spatiu infinit de mare, asa ca o inlocuire a  sa cu un electrocasnic la fel de eficient si la fel de bun poate reprezenta o provocare ideala pentru orice gospodina care vrea sa imbine precizia cu utilitatea la superlativ.

Modernitatea si tehnologia ne-a adus in fata alegerii dintr-o gama diversificata de electrocasnice, iar cele mai populare in momentul de fata sunt fara doar si poate plitele incorporabile, care inlocuiesc cu succes prezenta oricarui aragaz in casa.

Aceste plite incorporabile bune la preturi mici sunt chiar mai avantajoase decat un aragaz, iar in cele ce urmeaza dorim sa va prezentam cateva modele care in opinia noastra merita luate in seama datorita materialelor din care sunt concepute, precum si de functiile de care dispun.

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S

O plita care este de departe prietenul bucatariei din casele oamenilor de pretutindeni, ce dispune de o putere suficient de mare a arzatoarelor astfel incat sa prepare orice tip de mancare in timp record.

Functia Safety Plus permite oprirea automata de la alimentarea de gaz in cazul in care ceva nu functioneaza adecvat, evitand astfel scurgerile.

Este compusa dintr-o sticla ce poate fi intretinuta si curatata usor, iar daca achizitionam aceasta plita incorporabila din mediul online putem gasi chiar si accesorii compatibile!

Butonul de aprindere integrat, face din aceasta plita o solutie viabila pentru casele oamenilor si valoreaza doar 490 lei, cu o garantie de 5 ani.

Plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 NB

O plita moderna cu un design unic de la un producator de electrocasnice care stie perfect ce vrea omul in locuinta sa.

Dispune de gratare emaliate si functie de siguranta, iar aprinderea se face doar cu ajutorul butonului.

Aceasta plita incorporabila poate prepara cele mai delicioase bucate intr-un timp scurt, iar usurinta cu care se instaleaza aduce un plus in alegerea dumneavoastra, valorand doar 600 lei, redusa cu peste 30% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionata din mediul online.