fata

Prostia estompează din frumuseţe

Dacă ar trebui să fiu extrem de politicos aş putea spune că orice femeie este frumoasă în felul ei. Dar azi vreau să fiu doar realist. Am să vă amintesc de momentul în care aţi remarcat o femeie frumoasă, care la prima vedere părea perfectă, până în momentul în care a deschis gura. Şi nu mă refer la cariile dentare pe care se poate să le fi avut, ci la vorbele care i-au ieşit pe gură. Se întâmplă des să ne facem o părere despre anumite femei doar după modul în care ele arată, iar apoi să ne îngrozim de prostia lor.

Unele femei, cu cât sunt mai frumoase, cu atât sunt mai plictisitoare şi mai lente în gândire. Asta face să fie extrem de dificil să porţi o discuţie decentă cu o astfel de femeie, să petreci mai multă vreme cu ea într-o călătorie, de exemplu, ori să te gândeşti la o relaţie serioasă. Nu reuşesc să vorbească coerent despre evenimentele curente, despre ţelurile sau joburile lor. O astfel de femeie, chiar dacă este cea mai frumoasă din lume mi se va părea mereu urâtă. Nu-mi place să spun asta, dar probabil o astfel de femeie nici în intimitate nu te poate stimula, n-ai nicio satisfacţie că ai sedus o proastă.

Nu-mi explic din ce motiv se întâmplă, dar femei tot mai frumoase sunt din ce în ce mai reduse din punct de vedere al aptitudinilor intelectuale. La fel de bine, nu înseamnă că femeile urâte ar fi inteligente, însă defectele lor fizice vs. inteligenţa lor nu-mi smulg atâta uimire precum în cazul femeilor cu o fizionomie afrodisiană şi gândire în spaţiul mulţimii vide. Femeile urâte şi inteligente? Astea nu ar prea trebui să existe. Dacă eşti suficient de dotată intelectual nu-ţi permiţi să fii urâtă.

Vreau să vă întreb dacă Kellie Pickler vi se pare o femeie frumoasă sau una proastă, asta după ce veţi vedea acest video, dacă nu cumva deja îl ştiţi? Sincer, mă tem de răspunsul unora, însă concluzia este una singură şi se află în titlul acestui articol.