red bull

Red Bull a dominat antrenamentele din Singapore

Echipa Red Bull a dominat a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore cand cei doi piloti au ocupat primele locuri, iar in prima sesiune au fost pe 2 si 3

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri sportive din Formula 1, vineri au avut loc primele doua sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu al statului Singapore. In cea de dimineata, cel mai rapid a fost britanicul Lewis Hamilton de la echipa Mercedes. Acesta a fost urmat la doar 0,365 secunde de australianul Mark Webber de la Red Bull, in timp ce pe locul trei a venit celalalt pilot al echipei Red Bull, germanul Sebastian Vettel. Pilotii echipei Ferrari au venit foarte slab in aceasta sesiune: Fernando Alonso pe locul 7, iar Felipe Massa pe locul 12.

A doua sesiune de antrenamente libere din Singapore a avut loc de la ora 16:30 si a fost dominata clar de echipa Red Bull. Cel mai bun timp, 1m44.269s a fost stabilit de germanul Sebastian Vettel. Pe locul doi a venit coechipierul acestuia, Mark Webber, care a avut un timp mai slab cu 0,604 secunde. Pe locurile 3 si 4 au terminat pilotii echipei Mercedes, cel mai bun fiind Nico Rosberg. Spaniolul Fernando Alonso de la Ferrari a obtinut doar al 6-lea timp in aceasta sesiune, iar coechipierul sau a fost al 15-lea. O clasare slaba a avut si finlandezul Kimi Raikkonen de la Lotus, doar locul 8, in timp ce coechipierul sau, Romain Grosjean, a terminat mai bine, pe locul 5.

In urma rezultatelor inregistrate vineri, este clar ca Red Bull e favorita sa plece din pole position. La bet365, site-ul cu cele mai mari cote pariuri Formula 1, Sebastian Vettel este favorit sa castige calificarile, cota sa fiind de 1,83. El este urmat de pilotii echipei Mercedes, Lewis Hamilton cu 2,50 si Nico Rosberg cu 9,00.