Blog personal - Mihai Grigorescu | Semineul electric o solutie moderna si calduroasa pentru locuinta ta
16288
post-template-default,single,single-post,postid-16288,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
semineu electric

Semineul electric o solutie moderna si calduroasa pentru locuinta ta

Atunci cand ne gandim la acea incapere ideala, calduroasa, cu o atmosfera linistitoare si romantica, ne gandim bineinteles si la un semineu care ne lumineaza chipul cu palpaitul flacarilor. Ei bine, visele nu devin intotdeauna realitate, dar se pot apropia destul de mult de aceasta. Pentru ca stim cu totii ca un semineu traditional nu este atat de simplu de montat si intretinut, dar mai ales nu este accesibil tuturor, ei bine exista o solutie pentru toti cei care cauta o metoda facila, moderna si cu totul spectaculoasa, semineul electric.

Folosit atat ca sistem de incalzire cat si ca element esential pentru crearea unei atmosfere romantice, semineul electric este un inlocuitor perfect al celui traditional. Acum nu mai trebuie sa privesti semineul ca pe un element imposibil de atins. Il poti instala oriunde in casa ta cu minim de efort.

Ai nevoie doar de o priza care sa fie in apropierea spatiului unde vrei sa-l montezi, deoarece semineul electric se conecteaza la priza cu ajutorul unei aeroterme. Nici vorba de horn pentru a elimina fumul sau pentru a ventila aerul, caci acest obiect minune nu creaza fum.

Mai mult, daca va gandeati ca semineul electric este o hurdughie imensa greu de montat care ocupa mult spatiu, v-ati inselat. Dimensiunile unui semineu electric sunt considerabil reduse fata de cele ale unui semineu clasic si nici nu necesita lemne de foc care inseamna mai multi bani si mai mult spatiu de depozitare.

Cele mai multe persoane care detin un semineu traditional se plang de procesul de intretinere care implica indepartarea cenusei, curatarea semineului, aducerea lemnelor si multe alte activitati care devin o adevarata povara. Spre deosebire de cel clasic, semineul electric nu are nevoie de absolut nicio intretinere si niciun fel de pregatire inainte de a fi pus in functiune.

Un alt avantaj pe care acest element il ofera este conferit de designul inedit si multitudinea de modele din care puteti alege. Semineul electric este potrivit pentru orice decor si devine in scurt timp punctul de atractie al locuintei dumneavoastra.

De departe cel mai important aspect atunci cand vorbim de alegerea unui semineu electric este reprezentat de pret. Semineul traditional presupune costuri mari atat de instalare cat si de intretinere, in vreme ce efectul de flacara produs de un semineu electric costa nu mai mult de 3 bani pe ora. Si din punct de vedere al sigurantei un semineu electric este superior, deoarece nu exista riscul de incendiu sau de explozie. Nefiind vorba de o flacara deschisa, acest element iti ofera un confort termic sporit in cele mai sigure conditii.

Semineul electric este o alegere plina de rafinament si eleganta care inlocuieste cu brio semineul clasic, fiind mult mai practic si mai eficient. Daca v-ati dorit dintotdeauna sa va rasfatati la caldura unui semineu, dar varianta traditionala este mult prea costisitoare, semineul electric este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Extrem de sigur, fara costuri de intretinere si simplu de montat acesta este o investitie inteleapta care va va aduce numai satisfactii.