Blog personal - Mihai Grigorescu | Siguranta in viata de familie
16119
post-template-default,single,single-post,postid-16119,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Siguranta in viata de familie

In ce masura acesta decizie afecteaza bugetul unei familii? Teoretic, nu ar fi trebuit sa afecteze deloc, pentru ca aceste dispozitive au fost create pentru siguranta copiilor, nu ca sa imbogateasca niste producatori, iar cei care detin o masina proprietate personala si intentioneaza sa aiba un copil, trebuie sa se gandeasca la aceasta cheltuiala din timp si sa o puna pe lista dedicata viitorului membru al familiei. In momentul in care vorbim de sanatatea sau chiar viata unui copil, economisirea devine un termen fara sens, ea nu are nici un rost, pana la urma viata este nepretuita.

Economie sau siguranta? Unii au ales economia, punand in pericol viata propriului copil, din inconstienta sau insuficienta informare. Posibil sa fi avut impresia gresita ca un scaun auto ar dauna confortului micului pasager, desi adevarul este exact invers. Probabil ca un numar ingrijorator de accidente chiar s-au si intamplat, iar copiii, avand o greutate mult mai mica decat adultii, au fost primii expusi, altfel nu se explica, din punctul meu de vedere de ce prevederea privind transportul copiilor a ajuns lege.

Daca este necesar sa facem o alegere intre economie si siguranta, ar trebui ca optiunea sa se indrepte, in mod necesar, catre siguranta, dar, din fericire, acum putem sa le avem si pe amandoua, daca studiem piata cu atentie si alegem un magazin care are in oferta scaune auto ieftine si bune.