crema rotectie solara

Soare si alunite.. trebuie protectie

Eu am pielea deschisă la culoare şi multe aluniţe pe corp. Spre disperarea mea, de la un an la altul, tot apar unele noi. Şi ştiţi că-s periculoase aluniţele, ca să nu mai zic că atunci când mă expun la soare, pielea mea se roşeşte în primă etapă şi abia după aceea capătă acel bronz frumos. Îmi zicea cineva, mai demult, că dacă număr aluniţele, se înmulţesc. Chipurile. Le-am numărat, numai de-al naibii: mi-au apărut altele. Dar sper că vă daţi seama că asta e o prostie şi un mit, da?

Am tot amânat să merg la dermatolog, până în primăvara acestui an, pentru că ştiam deja ce avea să-mi spună: să nu mă mai expun la soare. Şi eu iubesc soarele! La solar a zis că nu am ce căuta, din motive de sănătate şi oricum am ceva fixuri în jurul acestui subiect. Iar dacă nu mă pot abţine să merg la plajă, la soare, să fie doar dimineaţa, între orele 7 – 10, şi după-masa, între 18 – 20. Şi să folosesc cremă cu factor de protecţie 50.

Am folosit cremele cu protecţie de la Gerovital SUN şi anul trecut şi am fost foarte mulţumită de ele, atât eu, cât şi cei din familia mea. Aluniţele au continuat să apară, din păcate pentru mine, dar cele deja existente nu şi-au schimbat culoarea sau textura, fiind protejate. Anul acesta m-am dotat şi cu laptele reparator după plajă şi loţiunea de calmare a arsurilor solare, tot de la Gerovital SUN.