Somnul ajuta mintea si greutatea – III

Somnul iti imbunatateste sanatatea mintala

Cei care sufera de probleme de sanatate mintala stiu cat de important este somnul pentru a se simti mai bine. Toate efectele negative ale lipsei de somn pot agrava rapid o problema precum depresia sau anxietatea. De fapt, stresul, foamea, boala si lipsa somnului sunt cele patru lucruri care pot face ca orice provocare de sanatate mintala sa se inrautateasca la viteza maxima.

Pentru a va odihni cu adevarat revigorant si confortabil, dormiti pe cea mai buna saltea de racire pe care o puteti gasi. Va va asigura ca dormiti linistit toata noaptea si va treziti bine odihniti atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

Somnul te mentine la o greutate sanatoasa

Cand economisesti somnul, este mult mai probabil sa mananci mai mult decat trebuie in mod rezonabil sa mananci. Acest lucru va poate afecta nu numai greutatea, ci si modul in care va simtiti despre voi insiva.

Pe de alta parte, exista dovezi care sa demonstreze ca somnul regleaza si hormonii care ne controleaza durerile de foame, astfel incat sa dormim mai mult te poate ajuta sa slabesti .