Stam pe margine si traim - II

Stam pe margine si traim – II

Este ca si cum ne-am acorda permisiunea de a incepe sa permitem selectia naturala sa ne scoata din joc, chiar si ca spectatori.

„Jocul creierului final” care iti mentine creierul sanatos este acela de a face ceea ce a fost proiectat – sa evolueze in constiinta si sa permita crearea de sensuri sa continue sa se desfasoare si sa se exprime intr-un mod care este din ce in ce mai unic. cine esti cu adevarat.

Decizia letala de a nu invata, de a nu intalni noutati in viata si gandire, poate incepe imediat ce decideti ca viata dvs. trebuie sa fie asa cum doriti si ca trebuie sa ramana asa.

Atentia pe care o acordam atasamentelor noastre nu este mai importanta sau semnificativa decat atentia pe care trebuie sa o acordam unde trebuie sa ne detasam, sa dam drumul si sa trecem la ceea ce ne va oferi sens si un sentiment al semnificatiei personale.

Satisfactia nu este rezultatul de a avea totul frumos la locul .

Este in miscare ceea ce parea a fi frumos in loc, dar nu mai satisface, nu mai incanta, din cale de a crea un spatiu pentru o noua idee, o noua privire asupra ceea ce aduce satisfactie.

Tu si creierul tau trebuie sa iti evoluezi toate zilele, nu sa te uiti ca zilele tale sa evolueze in jurul tau, in timp ce pur si simplu urmezi dorind pace, indiferent daca este sau nu adevarat sau real.