Blog personal - Mihai Grigorescu | Taci, femeie!
15796
post-template-default,single,single-post,postid-15796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
femeie tacuta

Taci, femeie!

Vine un moment în viaţă când începi să te bucuri de lucruri (aparent) simple şi despre care nu ţi-ai fi imaginat vreodată că te pot face atât de fericită. Cum ar fi: un aspirator nou-nouţ şi meseriaş, cadou de ziua ta. Sau o plasă de caserole, din alea de plastic, pentru depozitat mai bine mâncarea în frigider, cumpărate la ofertă de la Kaufland. Sau o pereche nouă de şlapi de casă. Sau un balsam de rufe, care face hainele să aibă miros de portocale şi iasomie de Madagascar. Iar lista poate continua. Cred că ăsta-i momentul în care realizezi că, probabil, ai îmbătrânit.

Şi mai vine un moment #înviaţă când începi să-ţi dai seama că eşti prea femeie, femeie, şi că, uneori, e mai bine să taci, să nu spui cu voce tare orice-ţi trece prin minte. Nu de alta, dar s-ar putea să frustrezi oamenii din jur şi-s convinsă că nu-ţi doreşti asta, femeie.

Cred că e important ca, din când în când, să ne mai reamintim că o femeie e şi mai frumoasă, mai plăcută, dacă ştie când să tacă şi când să vorbească.