Blog personal - Mihai Grigorescu | Top 5 mixere cu bol profesionale
15966
post-template-default,single,single-post,postid-15966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
mixer cu bol profesional

Top 5 mixere cu bol profesionale

Daca v-ati decis sa cumparati un mixer cu bol profesional dar nu stiti de unde sa cumparati unul la un pret convenabil, cel mai indicat ar fi sa intrati pe net si sa cautati pe mai multe site-uri de incredere, adica pe unele care tin la imaginea lor si care nu si-ar permite sa vanda produse care sa atraga critici in mod frecvent. Noi ne-am uitat pe Emag si am incercat sa va sugeram cateva modele de mixere cu bol pentru a va face alegerea cat mai usoara. Dumneavoastra puteti tine cont sau nu de ele. In pricipiu ar trebui sa va ganditi in primul rand la nevoile dumneavoastra si la buget. Mai jos veti gasi aparate pentru nevoi si bugete diferite.

5. Star Light SMB-300 W este unul dintre cele mai ieftine mixere cu bol si in care raportul pret/calitate este unul destul de ridicat. Are o putere de 300 de W, cinci trepte de viteza si butonul turbo, care poate accelera procesul de amestecare. Nu are tocator si nici tel. Are insa palete de amestecare si framantare. Bolul are 4 litri si este din inox, fiind astfel mai rezistent si se poate curata mai usor.

4. Breville SHM2X-DIM este un mixer cu bol care are o putere similara celui prezentat anterior insa pretul este mai mult decat dublu. Puterea acestui mixer este de 380 W, insa are 10 viteze. Bolul este de inox si are un volum de 3,2 litri. Pretul mai mare se justifica prin faptul ca indeplineste sarcini mai multe si mai grele. Acesta poate framanta, amesteca si mixa, astfel incat se pot face mai multe feluri de mancare.

3. Bosch MFQ3555 nu are un design deosebit si nici o putere foarte mare insa are garantia faptului ca este un mixer produs de o companie cu renume. Puterea este de 350 W si are cinci trepte de viteza, la care se adauga butonul Turbo.
Spuneam ca nu are un design iesit din comun insa este construit in asa fel incat sa fie cat mai usor de manevrat, Producatorul se lauda cu faptul ca reusit sa creeze un produs care sa fie extrem de silentios si puternic. Dispune de un buton de ejectare si de stocare a cablului.

2. Hyundai HY CSM 050 BK este un mixer cu bol ce are o putere de 600 W, 6 viteze si un vas de inox de 4 litri. Este important de mentionat ca are un pret accesibil si are aproape toate accesoriile de baza. Are tel cu care putem prepara diverse preparate precum frisca sau maioneza. Dispune de asemenea de palete de framantare si carlig pentru prepararea diferitelor tipuri de aluaturi.

1. Heinner Master Collection HPM-1500XMC pare a fi mixerul cu bol perfect in bucatarie deoarece puterea acestuia este de 1500 W si dispune de un bol de 5,5 litri din inox, cu protectie antistropire. Mixarea este planetara, asigurandu-se faptul ca acesta atinge toate colturile vasului, iar omegenizarea se face intr-un timp extrem de scurt. Are doar sase trepte de viteza insa acopera o plaja larga de intensitate a mixarii. Printre accesorii se numara telul, paletele de amestecare si accesoriile de framantare. Mai dispune de afisaj LED si sistem antialunecare.