camera de supraveghere

Trei dintre cele mai noi camere de supraveghere

Sunteti ingrijorati ca nu va puteti proteja bine casa de o potentiala spargere? Plecati in concediu cu familia si doriti sa stiti mereu ce se intampla in casa si in jurul casei? Ei bine, pentru siguranta si linistea dumneavoastra in acest sens, cea mai buna metoda o reprezinta montarea unui sistem de supraveghere complet cu camere video, senzori de miscare, senzori la geamuri si la usi. Daca va decideti sa luati o astfel de actiune, trebuie sa stiti care sunt cateva din cele mai noi si mai bune camere de supraveghere video.

1. Camera de supraveghere Samsung Smartcam SNH-1011

Camera Samsung Smartcam SNH-1011 ofera atat sunet cat si video pentru cei care vizualizeaza informatia pe un computer sau pe un smartphone. Pentru cei care vor sa inregistreze, filmarea poate fi conectata unui cont privat de Youtube. Tehnologia infrarosu a camerei de supraveghere wireless permite vizualizarea unei zone complet intunecate; optiunea se porneste automat cand mediul nu mai permite o inregistrare obisnuita in parametri optimi.

Mai mult, camera are un senzor de miscare care poate fi setat sa declanseze inregistrarea automata.

2. Camera de supraveghere D-Likn Cloud 1050

Camera de supraveghere D-Link Cloud 1050 permite transmisia informatiei video prin intermediul wireless. Un serviciu de cloud pune la dispozitie spatiu de stocare pentru inregistrari astfel incat utilizatorii nu vor ocupa memoria calculatorului, a tabletei sau a smartphone-ului la refuz cu astfel de informatii.

Aceasta camera este recomandata pentru filmare si supraveghere pe timp de zi intrucat nu dispune de tehnologia infrarosu.

3. Camera de supraveghere Lorex LW2110

Camera de supraveghere Lorex LW2110, wireless, pune la dispozitie instalare usoara atat in interior cat mai ales la exterior si o flexibilitate estinsa pentru a permite pozitionarea in zone din care sa surprinda cea mai mare suprafata. Camera este rezistenta la apa. In plus, tehnologie infrarosu permite camerei sa efectueze inregistrari clare chiar si in conditii de noapte sau zone mai intunecoase.