footstars

Un joc online care te va captiva

Jocurile de tipul manager au devenit tot mai populare, dar, ce este de apreciat, s-a dezvoltat si o comunitate destul de stransa intre cei care practica fotbalul in mediul „online”.

Footstar, este jocul care pot spune ca mi-a marcat copilaria. Este un joc de tipul manager in care tot ceea ce faci este sa iti dezvolti propriul jucator, adica sa il antrenezi inca de la varsta de 17 ani si sa-l duci spre culmile succesului. Pornind de jos, dar cu o strategie de viitor vei putea juca la echipele nationale (U19, U21 si nationala mare), putand astfel sa ajuti Romania sa ajunga in fazele finale ale turneelor internationale. Daca in realitate nu se poate, macar pe un joc online sa reusim.

Totodata, de apreciat este faptul ca jocul de tip manager Footstar simuleaza foarte bine viata reala, adica pe langa echipa nationala, vei evolua la o echipa antrenata de un jucator uman, care va decide daca tu esti persoana potrivita de a evolua meci de meci in formatia cea mai buna.

Interactiunea cu managerul dar si cu restul colegilor de echipa este dusa la un nivel superior, astfel incat, pe langa discutiile si strategiile care tin doar de joc, vor aparea intotdeauna si astfel de discutii, pornind chiar de la fotbal pana la discutii despre viata personala, aici, in acest joc vei avea parte de toate. Bineinteles, este deciza ta personala pana la ce nivel doresti sa divulgi date despre viata ta personala, insa de foarte multe ori colegii de echipa s-au intalnit si in viata reala, la o bere, dar chiar si la o partida de fotbal.

Acestea fiind spuse, in cazul in care te plictisesti si ai nevoie de cateva momente de relaxare, Footstar este un joc care te poate captiva, mai ales ca strategiile pe care trebuie sa le adopti te vor motiva si stimula in permanenta.