Blog personal - Mihai Grigorescu | Un stil de viata mai bun
16121
post-template-default,single,single-post,postid-16121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Stil de viata

Un stil de viata mai bun

uN Asa cum am anuntat inca de la inceput, am construit acest blog din dorinta de a impartasi si altora din secretele economisirii. Nu vreau sa ma dau mare specialista in fata voastra, dar…intr-un fel poate ca sunt totusi una mica, dat fiind ca ultimii ani m-au invatat sa traiesc restrangand la maxim cheltuielile, dupa ce am facut tot soiul de investitii nerentabile si m-am ales cu datorii pe care abia le pot indura.

Ca toate greselile se platesc nu mai este acum o fraza numai, ci un fapt dat cu care trebuie sa ma obisnuiesc si sa ma ridic prin acceptarea lui. Si atunci pentru mine a inceput.
Trecand peste partea asta personala, a motivatiei….uite ce vreau sa va spun ca principiu, dragii mei.

Economisirea este un plan pe termen lung la care trebuie sa participe intreaga familie. Daca as avea un partener caruia banii i s-ar scurge printre degete, toate eforturile mele ar fi in zadar. Pana la urma si asta este o chestiune de alegere insa, a partenerului, iar al meu a fost ales in asa fel incat sa ma ajute in lupta asta.