Pantofi

Unde gasim incaltaminte ieftina?

Cautand zilele astea o pereche de pantofi, am gasit un magazin cu un nume simpatic, se numeste depurtat.ro si am pornit sa il studiez, incitata de sigla sub care isi desfasurau activitatea: cele mai mici preturi la incaltaminte de dama! Intotdeauna reducerile m-au fascinat si le caut chiar si atunci cand am, de exemplu, un buget generos dedicat pentru un anumit produs, dar e vorba aici de un principiu de la care nu am nici o intentie sa abdic: daca poti sa faci economie, de ce sa nu incerci sa o faci?

Pentru ca primavara da sa se apropie cu din ce in ce mai mult curaj, m-am uitat mai intai la balerini, pe care i-am gasit pe toate nuantele pamantului, la preturi cuprinse intre 29 si 59 de lei. M-au atras mai ales cei decupati, cei cu fundite sau cei multicolori, care, in plus, au marele avantaj ca ii poti asorta la foarte multe haine.

Sandalele nu m-au prea impresionat, cred ca nu au bagat inca tot stocul de incaltaminte pentru vara, in schimb am gasit cateva perechi de pantofi cu toc chiar simpatici. M-au cucerit definitiv perechile de mai jos, de fapt acelasi model, dar pe 3 culori. Am avut candva niste astfel de saboti si i-am purtat pana am rupt tocul, atat de dragi imi erau.