Blog personal - Mihai Grigorescu | Unele chestii sunt neasteptat de folositoare
16211
post-template-default,single,single-post,postid-16211,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Chesti

Unele chestii sunt neasteptat de folositoare

Ideea este că aceste eBook-uri te vor ajută fără-ndoială. Sunt la îndemână, uşor de manevrat şi poţi să citeşti cu plăcere, iar în metrou să fii tu ăla care zâmbeşte când îi vede pe cei cu cărţi dându-se din dreapta-n stânga şi fiind mereu călare pe alţi călători. Categoric nu vei mai avea bătăi de cap. Şi mie îmi place să fac timpul să zboare mai repede atunci când sunt în metrou, dar m-am enervat de prea multe ori când la o curbă era să mă duc călare pe baba de lângă mine.

Şi dacă stau bine să mă gândesc, mama citeşte şi ea foarte mult, mă rog, cărţi de-ale ei. Nu asta contează, dar sunt sigur că dacă i-aş face cadou un instrumenţel de acest gen s-ar bucura enorm. Trebuie să mă mai gândesc puţin, să văd dacă a fost cuminte sau nu.

Concluzia este că sunt de părere că acest gadget este unul necesar oricărui cititor. Da, ok, ia o carte cu tine, dacă vrei, dar e bine să ai la îndemână şi un ebook pentru că nici nu-ţi închipui cât poate să fie de folositor.