Blog personal - Mihai Grigorescu | Uneori facem economii pentru ca ne enervam?
16113
post-template-default,single,single-post,postid-16113,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Economie

Uneori facem economii pentru ca ne enervam?

Sunt zile in care detest mai mult decat orice pe lume munca intr-un call center. Stiu ca in principiu reprezinta, cam in orice companie, munca de jos, cam din toate punctele de vedere posibile, incluziv cel a remuneratiei, dar tot nu reusesc sa nu ma enervez, sa nu imi doresc mai mult. Practic, la noi suna toata lumea, indiferent de problema, singurele intrebari la care nu a trebuit sa raspundem inca sunt: Ce numar are Salvarea? si De ce ploua afara?

Cele mai enervante sunt telefoanele in care suntem intrebati…de alte numere de telefon si cand oferim unul pe care il cunoaste si cel de la celalalt capat al firului, ni se raspunde ca acolo suna ocupat, de accea a incercat la noi.

Alteori unele aplicatii informatice au erori, ceea ce e de inteles, ca si masinile mai dau rateuri, dar cand sunt multe apeluri pe fir, te-ai astepta ca omul care te suna sa stie macar ce eroare apare, nu sa trebuiasca sa o mai caute o data cu mine la telefon.

Nu e intotdeauna rau. Uneori te amuzi teribil. De cele mai multe ori insa incerc din rasputeri sa ma gandesc la chestii pozitive in clipa in care simt ca sunt pe punctul de a ma enerva. Incerc sa ma rup de tot si sa imi imaginez ca ma aflu pe balconul hotelului meu cu vedere la mare din vacanta care se apropie cu pasi rapizi.

Uneori, din fericire, functioneaza.