Blog personal - Mihai Grigorescu | UPC sunt niste papagali? Se prea poate…
15538
post-template-default,single,single-post,postid-15538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
upc

UPC sunt niste papagali? Se prea poate…

Când RDS-ul rupea piața cu cele mai rentabile abonamente Tv și oamenii plecau în masă de la UPC pentru a trece în tabăra cealaltă, s-au trezit și ei să scadă prețul abonamentelor, culmea exact la același nivel cu cel de la RDS. Din păcate a fost prea târziu. Când făceau reclamă împotriva RDS-ului prin reclame adresate clienților în care figura un articol din  ziar ce blama taxa de mentenanță introdusă și se lăudau în gura mare că ei respectă clienții, nu i-a crezut nimeni pentru că majoritatea erau pățiți.

Când RDS-ul a pus la punct prima rețea de promovare și vânzare a serviciilor prin metoda door-to-door, repede au făcut și ai același lucru, cu rezultate dezastruoase însă. Și acum, la un an de zile după ce RDS-ul a ieșit pe piață cu oferta de gratuitate de 3 luni la serviciile noi, ce văd :UPC au ieșit și ei cu același lucru.

Acuma, eu nu zic că RDS  e cea mai tare companie din parcare, nici nu ridic în slăvi pe nimeni. Și probabil că UPC au servicii destul de bune. Dar sunteți niște papagali și faptul că nu sunteți în stare să ieșiți cu o campanie bună și preferați să îi copiați pe alții nu o să facă decât să cădeți și mai mult în penibil. Până când, da, o să vă lăsați cumpărați și o sa vă plângeți de concurență neloială.

Și, pentru numele lui Dumnezeu, faceți și voi măcar o reclamă ca lumea.