Blog personal - Mihai Grigorescu | Uscarea imediata a rufelor recent spalate – functiile masinii de spalat cu uscator
16250
post-template-default,single,single-post,postid-16250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
masina de spalat cu uscator

Uscarea imediata a rufelor recent spalate – functiile masinii de spalat cu uscator

Functia de uscare a rufelor este una foarte utila. Veti reusi sa salvati timp si veti avea mereu la dispozitie rufele uscate, imediat dupa spalare. Acest lucru este perfect pentru situatiile cand aveti nevoie neaparat de rufe uscate, dar nu aveti timp de pierdut cu uscarea acestora in mod obisnuit. Atunci se investe ideea investirii banilor intr-o masina cu functie de uscare a rufelor. O astfel de masina ar putea fi alegerea perfecta pentru voi, aceasta oferindu-va aceasta posibilitate.

Aunci cand va decideti sa cumparati o masina de spalat cu uscator, probabil va ganditi la mai multe lucruri cum ar fi daca se merita uscatorul sau daca ar fi mai bine sa cumparati uscator separat. Exista mai multe pareri pe care le veti gasi pe net despre o masina cu uscator. Printre aceste pareri se numara faptul ca rufele ar putea iesi sifonate, ca o astfel de masina consuma mult sau ca pot fi uscate doar anumite tipuri de materiale. Probabil ati mai citit ca rufele ies fierbinti si umede, ca se formeaza condens sau ca hainele de bumbac se micsoreaza.

De asemenea, exista si numeroase pareri cu privire la rufele uscate la sarma. Multe persoane sunt de parere ca rufele uscate in aer liber se prafuiesc mai tare. Acestea mai spun ca ocupa spatiu in casa sau ca raman urme de la sarma pe haine.

Ce zic producatorii

Pe de alta parte, producatorii de masini de spalat rufe cu uscator au pareri diferite. Acestia spun despre masini ca au senzor de umiditate. Toata umiditatea acumulata de la rufe este condensata intr-un sertar separat ce poate fi golit manual. Daca alegeti o masina cu o functie antisifonare, rufele nu vor iesi niciodata sifonate. Mai exista si uscatoare cu functie de detectare a nivelului de uscare, precum si cu functii foarte utile de indepartare a mirosurilor. Producatorii acestor masini mai sunt de parere ca acestea nu vor consuma prea mult, multe dintre aceste masini fiind cuprinse intre clasa A si clasa A++.

Producatorii ne mai sfatuiesc sa uscam in uscator doar rufele care specifica pe eticheta acest lucru. De asmenea, nu va trebui sa lasati rufele in uscator dupa ce programul este gata pentru ca se vor sifona destul de rau. Nu folositi balsam de rufe pentru ca mirosul va fi foarte puternic dupa uscare. Uscatorul ar trebui folosit pentru rufele care se usuca de obicei mai greu cum ar fi prosoapele sau lenjeria de pat.