vanghelie liviu dragnea

Vanghelie i-a dat o lectie lui Geoana?! Se pregateste Liviu Dragnea…

Sunt sigura ca o sa ma iertati  pentru faptul ca astazi ajung sa postez atat de tarziu. S-a nimerit sa fie vineri! Si aceasta zi din saptamana o dedic, de obicei, intalnirilor ”conspirative”, la cafea (dar despre asta am sa vorbesc pe larg in acest week-end pentru ca am de gand sa incep sa va povestesc cum este sa fii consilier…consilierul lui Adrian Nastase).

Azi noapte nu am dormit de grija PSD-ului… Nu radeti, nu este o ironie! Chiar daca formula e folosita de obicei in gluma, eu chiar vorbesc serios. As fi vrut sa nu mai insist asupra momentului penibil de aseara de la Romexpo dar amanuntele pe care astazi le-am aflat ma obliga sa o fac. Nici nu stiu cu ce sa incep.  Poate cu faptul ca Vanghelie i-a dat o lectie serioasa lui Mircea Geoana prin organizarea lansarii de ieri. De cateva zile se zvoneste ca presedintele organizatiei de Bucuresti nu il mai sustine pe Mircea Geoana.  Nu stiu daca este asa dar stiu ca ieri Vanghelie a vrut sa ii transmita un mesaj serios presedintelui PSD. Numai cine nu vrea, nu intelege. Ca l-a invitat pe Ion Iliescu la eveniment era un lucru de asteptat dar faptul ca l-a sunat personal pe Adrian Nastase sa il invite m-a pus serios pe ganduri. Ca sa nu mai vorbesc despre reactia salii atunci cand s-au pronuntat numele celor doi…Simt ca lucrurile incep sa se miste…

Si daca sunteti sceptici ca se misca ceva,  atunci am sa va spun ca Liviu Dragnea l-a sunat pe presedintele Iliescu, la inceputul acestei saptamani, ca sa il asigure de “stima si respectul” pe care i le poarta. Ciudat nu? Jurnalistii care au fost la intalnirea din carciuma non-stop de la Poiana Brasov, cu Viorel Hrebenciuc, Ecaterina Andronescu si Liviu Dragnea se mira probabil si ei. De ce? Pentru ca Liviu Dragnea era atunci cel mai pornit impotriva lui Ion Iliescu. Si spunea intruna ca nu mai vrea sa auda de domnia sa. In zadar incerca Viorel Hrebenciuc sa il convinga ca trebuie sa redacteze o scrisoare catre pensionari si sa puna semnatura domnului presedinte Iliescu pe ea! Iata ca acum a revenit insa la sentimente mai bune domnul Dragnea. Oare de ce? Sa fie de vina informatiile din presa in legatura cu mai multe intalniri intre Adrian Nastase, Ion Iliescu, Miron Mitrea, Sorin Oprescu, Octav Cozmanca si mai multi sefi de organizatii locale? Voi ce parere aveti?

P.S. Nu vi se pare normal sa se vorbeasca deschis despre proiectele de viitor? Eu cred ca oamenii din organizatiile locale trebuie sa stie ca exista o alternativa. De ce sa ne fie teama sa vorbim despre posibilitatile de salvare a PSD?