papa's wingeria

Jocuri interesante – Papas Wingeria

Din cand in cand apar pe piata jcouri interesante despre care merita vorbit, iar unul din aceste jocuri este Papas Wingeria.

Pentru cine nu este familiar, acest joc este dezvoltat de cei de la Flipline Studios,unii din cei mai buni dezvoltatori de jocuri la ora actuala, si este ce-l de-al 5-lea joc din seria cu jocuri Papas.Dupa parerea noastra, noi am clasifica acest joc ca facand parte din categoria de jocuri cu mancare.

Daca in editiile trecute ai reusit sa conduci cu success o pizzerie, o gelaterie unde serveai inghetata, sau un fast food in care serveai hamburgeri, de aceasta data va trebui sa te ocupi de un fast food care serveste aripioare picante.

Daca ati jucat versiunnile anterioare ale jocului,va va fi foarte simplu sa continuati si cu acest joc pentru ca in esenta este foarte asemanator cu precedentele versiuni.Dupa cum spuneam mai sus, in acest joc clientii tai vor intra la tine in restaurant sa comande aripioare picante, iar tu esti cel care trebuie sa pregatesti cu mare atentie meniul lor.Fiecare client va avea o comanda speciala, unii vor dori anumite ingrediente,altii poate nu doresc sosuri,etc deci va trebui sa fi foarte atent la fiecare comanda in parte.Daca ai reusit sa gatesti conform comenzii,clientii vor fi multumiti si te vor rasplati cu un bacsis la plecarea din restaurant.

Banii pe care ii castigi la sfarsitul unei zile de lucru,pot fi folositi apoi pentru a aduce imbunatatiri restaurantului.Fie poti cumpara aparatura noua pentru bucatarie sau poti redecora interiorul restaurantului, facand-ul astfel mai placut si mai primitori pentru viitorii clienti.

Jocul in sine nu este o noutate, insa, reuseste sa surprinda si sa devina interesant prin noile adaugari fata de versiunile anterioare.Jucatorii au acum posibilitatea sa customizeze caracterul si mai mult de-atat, pe masura ce avansezi in joc, noi haine si accesorii vor deveni disponibile.